Sopot od kuchni

Autor: ktr 2013-05-26 16:34:51
Na molo spotkali się miłośnicy potraw z ryb
Kilkanaście ekip kucharskich z najlepszych hoteli i restauracji naszego regionu zaprezentowało po raz pierwszy swoje umiejętności kulinarne. Na sopockie molo, mimo chłodnej pogody przybyły tłumy smakoszy. A było co kosztować. Na stołach znajdowały się min. dania z ryb bałtyckich i dalekomorskich, dania mięsne, sery, zupy,różnorodne kanapki, desery, wypieki i regionalne piwa. Celem tego pokazu była edukacja kulinarna związana z regionem pomorskim i morzem Bałtyckim i cel ten został z pewnością osiągnięty.

Fot.: ktr
Fot.: ktr
Fot.: ktr
Fot.: ktr
Fot.: ktr
Fot.: ktr
Fot.: ktr
Fot.: ktr
Fot.: ktr

© 2018 Super-Polska.pl stat4u